T-shirt and silver sandals

Malo sem se poigrala s kombiniranjem t-shirt majice z napisom ter srebrnimi sandali, poizkusila kombinirati in sestavljati outfite. Nisem ravno vešča o outfit objavah saj kot si verjetno opazil/a je do sedaj objavljena le ena. Screw it let's do this. Čeprav slike kvalitete ne morejo imeti, namreč, ko pride čas za to, si bom privoščila fotoaparat ali telefon z dobro resulucijo kamere. Pa pustimo to zaenkrat. Upam da ti bodo kombinacije všeč in morda v navdih za sestavljanje tvojega vsakdanjega outfita s kateim se poleti še prav posebaj lahko poigramo.

Majice.si so mi iz ponudbe moške in ženske dizajnerske majice poslali kvalitetno majčko, izbrala pa sem si dizajnersko majico z napisom THINK OUTSIDE THE BOX. Super tekst, super majica. Ker je majica telirana, bombažu dodan elestan, se majica lepše prilega obliki telesa. Že na otip začutiš da ni navadna t-shirt majica, ki le ohlapno visi na tebi, brez poudarka tvojega telesa. Delo mlade slovenske dizajnerke Alje Horvat. Alja sicer še pridno študira in je obetavna mlada dizajnerka, ki inspiracijo črpa iz ljudi, glasbe, živali, vintage stila, filmov ter predvsem iz narave. Je rokerka po duši, ki ljubi svobodo saj se v prihodnosti ne vidi kot zaposlena v agenciji temveč želi ustvarjati svobodno in iti svojo pot. 

Srebrni sandali in jeans ali preprosto black&white. Šik prijeten sproščen outfit za vsak dan. Nič pretiranega, vendar vseeno urejeno športno - elegantno. Srebrni sandali spadajo med obutev top hit poletja 2017 pri Modnicevlji.si. Prefinjenost umetnega usnja v srebrni barvi sem kombinirala z jeansom in umirjeno neizstopajočo srajčko, saj so tista pika na i v tem primeru sandali. Ravno tako se lepo podajo h klasičnem čudovitim black & white stilom. Kombinaciji sta primerna tako za dnevno kot večerno nošnjo, odlično in lahkotno za poletno večerjo zunaj ali sprehod skozi mesto. Sandal se noge lepo drži, saj jo ovije v gležnju z dekorativnim pasom za regulacijo ter zadrgo ob strani, spredaj pa nogo pri koraku zaostavi med prsti, tako da noga ne zdrsi ven in stopalo ne opleta po svoje. 
Srebrne sandale najdeš tukaj.





 Pozdravček,
Andreja

You May Also Like

4 komentarji