Coast 'n' chill, DAWID TOMASZEWSKI & jesen / zima

Zopet imam za vas kar nekaj essence & Catrice izdelkov, katere sem pridno testirala. Kot je že v naslovu rečeno, izdelki spadajo v kolekcije coast 'n' chill katera je že na prodajnih policah naših drogerij (DM, drogerije TUŠ, drogerije Muller, Leclerc Ljubljana, ter na spletni prodaji Ličila.si ter Click2chic) in pa limited edition kolekcija Dawid Tomaszewski katero pa boste lahko kupile od oktobra do sredine novembra 2017. Nekaj pa je tudi izdelkov nove kolekcije jesen / zima.

Pa začnimo pri Coast 'n' chill, kolekciji s katero se poslavljamo od poletja vendar smo vseeno še vedno v času, ko je prijetno ''čilirati'' ob morju. Pri essence so našli navdih v življenu ob morski obali ter je namenjena sproščenim večerom poznega poletja. Ravno pravšnja kolekcija zame, ki živim na obali.

Testirala sem tri izdelke iz omenjene kolekcije, en izmed teh je prikupno rdečilo v kroglicah BLUSH PEBBLES 01 cheeks on fleek, ki že takoj očara s prikupno majhno embalažo z rozno/rjavim pokrovčkom in belim napisom ter spodnjim prozornim delom embalaže, kjer se vidi kroglice oziroma narejene so v obliki kamenčkov. Rdečilo je mešanica štirih barv, vse skupaj pa vleče na roza odtenek. Sam izdelek na koži pusti lep rozno rjav bleščeč učinek in rahel bronzing efekt. Ni sila pigmentirano, a ravno dovolj da doseže učinek rahlo dodanega bronz/rdečila na lička. Za rdečilo boš odštela le 3,59€.

STROBBING PALETTE 01 be happy & shine more, je sijajen highlighter v treh sijočih odtenkih. Prijazen do kože, vsebuje vitamin E in olje jojobe. Paletka je srednje močno pigmentirana, za nežen dodatek osvetlitve. Uporabljam jo za dnevni make-up, je srednje obstojna, skozi ves dan se ne obdrži v takšni meri kot je bilo nanešeno na začetku. Paletka je pakirana v standard tovrstni embalaži s prozornim pokrovčkom in belim napisom. Zadovoljivo, všečno. Zopet sprejemljiva cena 4,39€.


Še zadnji izdelek iz Coast 'n' Chill in sicer tekoča mat šminka VELVET MATT LIQUID LIPSTICK, ki je na voljo v dveh odtenkih 01 smooth & move katerega imam jaz ter v 02 smooth & groove odtenku. Šminka je super obstojna, lep nanos in matt učinek, kot obljubljeno. Več nanosa, več intenzive. Moti me le suh občutek na ustnicah ob nanosu. 2,79€.


Naj še omenim da sta rdečilo in paletka zelo prijetno dišeča, kar je dodaten plus pri meni.

Iz kolekcije DAWID TOMASZEWSKI Catrice, pa sem imela na žalost priložnost testirati le en izdelek, odlično šminko WILD MATT. Za njo boš odštela 4,29€, ti pa garantiram da boš zadovoljna. Intenzivna, opazna barva, z visoko prekrivnostjo in izjemnim mat učinkom, prijetnega vonja. Embalaža je naravnost čudovita v rose/rosegold svetleči barvi z vzorci. Kolekcija je nastala v sodelovanju z mednarodno priznanim oblikovalcem z edinstevnim podpisom njegove jesensko / zimske kolekcije 2017. Na prodajnih policah drogerij je že na voljo.

In še za konec novosti Catrice, essence jesen / zima 2017.
MASKARA GLAM & DOLL FALSE LASHES 010 Black vodoodporna maskara, za katero te opozarjam, da ne nanašaj v kolikor nimaš odstranjevalca vodoodpornih ličil. Sama namreč ne uporabljam WP ličil in seveda nimam temu primernega odstranjevalca ličil, tako da sem imela kar dosti težav z odstranjevanjem  Glam & Doll maskare. Sicer pa se je maskara odrezala kar  zadovoljivo. Obstojnost odlična, intenziva odlična, le pri nanosu je potrebno paziti in lepo nanašati, ker se hitro lahko zlepijo skupaj. Same trepalnice tudi lepo privzdigne/zaviha. Po mojem mnenju so se pri Catrice kar dobro odrezali in izpolnili obljubljeno. Za maskaro pa boš odštela 4,29€.

Dobro so se odrezali tudi pri Catrice all EYES on you kolekciji, iz katere je k meni priromala paletka za obrvi MATT & GLOW in je na voljo v 010 Now fLASH Lights ter 020 Hot CHOCOholic. Paletka vsebuje vosek za oblikovanje obrvi ter dve senčili, ena za mat efekt ter druga za glow efekt, kjer so dodane bleščice. Priložili so tudi aplikator, ki pri meni ni prišel v upoštev, obrvi oblikujem s svojimi čopiči za oblikovanje obrvi. Zadovoljiva pigmentacija in obstojnost. Cena 4,29€

Iz jesensko / zimske kolekcije sem imela možnost testirati tudi šminko ULTIMATE MATT, na voljo je v šestih odtenkih. Jaz imam odtenek 020 From Rose With Love. Rdeča barva, ki rahlo potegne na rozno. Lepo zapolni ustnice, je lepo pigmentirana in ne pusti nobene teže na ustnicah, če se lahko tako izrazim, torej lahkotna in priporočam za dnevno/vsakodnevno nošnjo. 4,29€.

Wild Matt & Ultimate Matt


Pozdravček,
Andreja














You May Also Like

0 komentarji